Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Zomerfeest Schipluiden 30 juli - 7 augustus

Het Zomerfeest Schipluiden 2005 is zaterdag 30 juli begonnen met veel fietsen: overdag de recreatieve fietstocht van zo'n 30 kilometer in en om Midden-Delfland en aan het begin van de avond de wielerproloog, een tijdrit vanaf de Gaagweg (bij De Vette) via de 'Col le Trambrug' naar de finish aan de BM Singel. De officiële start van ruim een week Zomerfeest voor alle leeftijden werd 's avonds gegeven tijdens een gevaarlijk steekspel waarvan de winnaar de nieuwe voorzitter van het Zomerfeest werd!

De weergoden waren op zondag slecht gestemd: de oecumenische Zomerfeestdienst voor het oude Raadhuis kon geen doorgang vinden en werd verplaatst naar de Jacobuskerk. Het traditionele Jeu de Boules spel was misschien wat onverwacht met 100 teams uitstekend bezet; gelukkig stopte de regen bijtijds, maar de handicap van 'nat zand' eiste speciale vaardigheden. De kinderen hadden hun toevlucht genomen in het Notenschip en vermaakten zich met film, spelletjes en natuurlijk veel knutselen.

De komende dagen worden nog veel meer activiteiten en feestavonden gehouden, zoals aangegeven in het programmaboekje. Op de afsluitende zondag is er ná de doorgang van het Varend Corso de GROTE FINALE van het Zomerfeest 2005.

Bekijk ook: Zomerfeest Schipluiden... vervolg

Zomerfeest Schipluiden... vervolg

17 april 2024