Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

´Genieten, natuurlijk´!

Midden-Delfland heet op zaterdag 18 juni tussen 10.00 en 17.00 uur iedereen welkom onder het moto ´Genieten natuurlijk´ met meer dan 60 activiteiten!
De Midden-Delfland Dag 2005 komt er aan. Méér dan 70 evenementen in het hele Midden-Delflandgebied bieden elk wat wils: drie fietstochten met de Rabobank, vaartochten vanuit verschillende startpunten, bezoeken aan boerderijen, een jongerenprogramma, veel muziek, cultuur, eten en drinken, en nog veel meer. De affiche, 22.000 programmaboekjes en de site van de Midden-Delfland Vereniging geven de bezoekers alle informatie die ze nodig hebben om er een 'mooi dichtbij' dagje- uit van te maken.

Al sinds 1999 wordt jaarlijks de Midden-Delfland Dag georganiseerd.. De Midden-Delfland Vereniging heeft ook dit jaar weer meer dan 70 organisaties, particulieren en bedrijven bereid gevonden om zich door middel van een activiteit te presenteren.
Thema van dit jaar is ´Midden-Delfland, genieten, natuurlijk` en dat zegt het eigenlijk allemaal al: wandelend en fietsend geeft Midden-Delfland ons alle ruimte om te genieten in een natuurlijke omgeving. Er is oorstrelende muziek, lekkernijen om de tong te verwennen en natuurlijk de weilanden en natuurgebieden die het oog plezieren.

Op zaterdag 18 juni kunt u met de RABOBANK Midden-Delfland fietsdag vanuit 10 startplekken via 3 fietstochten vrijwel alle attracties van de Midden-Delfland Dag aandoen, al zal het vrijwel onmogelijk zijn om overal te gaan kijken en meedoen!

De Midden-Delfland Dag wordt om 10 uur in het centrum van Maasland geopend door een historisch heerschap ´Casper van Egmond`, die zijn onderdanen en de burgers van de steden ´brood en spelen` beloofd. Daar omheen zijn er andere historische gebeurtenissen, kinderspelen en in de middag een prachtig defilé mét ringsteken van ´Aanspanning Westland`
Op 13 locaties verspreid over het Midden-Delfland zijn er daarna de hele dag activiteiten, meestal gericht op ´meedoen` en leuk voor het hele gezin.

Vrijwel alle activiteiten zijn gratis. Soms is er wel een beperkt aantal plaatsen of gelden speciale bezoek- of vertrektijden. Dat alles is te lezen in het fraaie programmaboekje dat op allerlei plaatsen in en rond het gebied voor u klaar ligt.

Affiches en folders voor verspreiding zijn verder te bestellen via info@middendelflandvereniging.nl en tijdens werkuren op tel. 06.42105407. Op de site van de Midden-Delfland Vereniging www.middendelflandvereniging.nl vindt u de laatste updates van het programma en de website versie van het dagprogramma.

17 april 2024