Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Cultuur Informatie Punt - Den Hoorn

Op zaterdag 10 september is door wethouder Keijzer van de gemeente Midden-Delfland het Cultuur Informatie Punt in de bibliotheek van Den Hoorn geopend.

Aansluitend was er de eerste culturele markt op het plein vóór de bibliotheek. Het Turandot projectkoor onder leiding van Rick Schoonbeek gaf een voorproefje van de opera Turandot die in april 2006 in Midden-Delfland tien keer uitgevoerd zal worden.

Het Cultuur Informatie Punt bestaat uit een vitrine met alle informatie over kunst en cultuur in Midden-Delfland met boeken, dvd’s, cd-rom’s, tijdschriften en folders. Op de website van het CIP staat een agenda met culturele activiteiten, zoals voorstellingen, cursussen, concerten en musea.

Op de (toch wel matig bezochte) markt waren er kramen met voorbeelden van verschillende kunstuitingen zoals fotografie, kunstig keramiek, diverse schildertechnieken, creatieve meubelontwerpen. Verder waren er o.a. informatiestands van de bibliotheek, de culturele vereniging Masalant en het Turandot project van 'Opera in de Polder'.

17 april 2024