Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Kaartverkoop Jan Vayne en Petra Berger in volle gang!

Evenementsponsors: The Coffee Factory, Rijk Zwaan en de Nationale TheaterKassa
Op maandag 31 oktober a.s. organiseert korfbalvereniging ODO een gezamenlijk optreden van Jan Vayne en Petra Berger in de Nieuwe Kerk in Maasland. Met hun show ´Van Bach tot Abba´ zullen zij het publiek in Maasland laten genieten van een gevarieerde en stijlvolle, maar vooral muzikaal hoogstaande voorstelling. De kaartverkoop is 12 september begonnen en verloopt zeer voorspoedig. De kaarten vliegen momenteel over de toonbanken.

'Van Bach tot Abba' staat voor een avond genieten voor alle muziekliefhebbers. Unieke muzikale hoogtepunten aangevuld met een stijlvolle uitstraling, een perfect passende presentatie en bijzondere interactie met het publiek. Het repertoire bestaat uit prachtige bewerkingen van klassieke werken, afgewisseld door bekende stukken uit de wereld van musical, pop en chanson.
Het voorprogramma in Maasland wordt verzorgd door het Maaslandse koor 'Let's Sing Together'. Dit enthousiaste jongerenkoor telt zo'n 40 mensen en wordt gedirigeerd door Toke Ammerlaan met begeleiding van pianist Hans de Bruijn, fluitiste Anne-marie van Dongen en gitarist Jan Ruinard.

Voor de ambitieuze Petra Berger is een carrière als zangeres al van jongs af aan de ultieme droom. Na eerst een aantal jaar in het bedrijfsleven te vertoeven, brengt een succesvol optreden in de Soundmixshow Petra uiteindelijk daar waar ze wil zijn: in de muziekwereld. Afgelopen jaren bracht ze met groot succes twee met goud bekroonde albums uit en zong ze in diverse grote musicals.

Jan Vayne, in binnen- en buitenland bekend als een virtuoos en creatief pianist, is 4 jaar als hij begint met piano spelen. Na de middelbare school volgt als vanzelfsprekend het conservatorium, waar Jan zijn solistendiploma behaalt en officieel beroepsmusicus wordt. In 1991 breekt hij door in Nederland en zes jaar later volgt ook Amerika. Inmiddels staan er diverse met platina bekroonde albums op zijn naam en treedt hij veelvoudig op met orkesten, ensembles, individuele musici, vocalisten, harmonieorkesten en koren.

Dat korfbalvereniging ODO het optreden van Jan Vayne en Petra Berger organiseert, is niet geheel vreemd. Met een viertal succesvolle concerten heeft ODO al de nodige ervaring opgedaan in het organiseren van culturele evenementen. Het 250 leden tellende ODO staat bekend als een actieve vereniging, die hard werkt om met extra inkomsten van dergelijke activiteiten haar streven naar topsport in Maasland te realiseren. Dit jaar wordt ODO met het cultureel evenement gesteund door evenementsponsors The Coffee Factory, Rijk Zwaan en de Nationale TheaterKassa.

Gezien het succes van de kaartverkoop, zal de sfeervolle Nieuwe kerk te Maasland op 31 oktober hoogstwaarschijnlijk bomvol zitten. Het evenement begint om 20.30 uur en staat garant voor een geweldige avond. Kaarten à €17,50 zijn te koop bij de volgende verkoopadressen:

  • Albert Heijn supermarkt Van der Kooij, Kastanjehof 18, Maasland
  • Juwelier Pullen, Nieuwstraat 12, Maassluis
  • Combi Vakfotografie Q. Hoofdstraat 44, De Lier
  • Esquina Mode, winkelcentrum De Tuinen 53, Naaldwijk
  • Albert Heijn supermarkt Haring, Keenenburgweg 15, Schipluiden
  • Nationale Theaterkassa, Maasland, tel. 0900-9203 (45 cpm)

Persbericht 3 oktober.

17 april 2024