Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Kadeloop 2 juli 2005

De Kadeloop van Schipluiden is elk jaar weer een groot regionaal sportief gebeuren. Dit jaar de 27ste editie. Deze hardloopwedstrijd over 12 kilometer met een lang, laatste stuk over het smalle pad langs de Vlaardingsevaart is voor velen weer een flinke uitdaging. Het fotoalbum geeft een impressie.

De 12 kilometer lange Kadeloop wordt jaarlijks georganiseerd door de Schipluidense vereniging De Hardloper en doet mee in het E-kwadraat klassement. Voorafgaand aan dit nummer waren er twee jeugdlopen van 1 km en 2 km. Tien minuten vóór de 12 km startte de 5 km loop. Langs de route werden de lopers hier en daar door publiek aangemoedigd. Langs de route zorgden een aantal waterposten voor de noodzakelijke verfrissing en verkoeling. Het bereiken van de finish was voor velen een opluchting. Winnaar van de Kadeloop was: Noureddine Htaibi (37.03), gevolgd door: Maurice van Veldhoven (38.55) en Wim Padmos (39.04). Eerste drie dames: Carla Ophorst (43.30), Brigitte Mulder (44.00) en Wensy van der Spijker (44.50).

De uitslagen van de 5 km en 12 km zijn te vinden op de website van De Hardloper.

17 april 2024